Aanbiedingen

 

Arrangement goede start 2019

Veel mensen maken goede voornemens. Eén van de voornemens is vaak meer tijd voor je zelf en fijn ontspannen. Waar kan dat nu beter dan bij SPAWellness Lomm, dé sauna voor een dagje vakantiegevoel.

De hele maand januari een arrangement bestaande uit een entree en een salade of broodje naar keuze

 

voor € 29,50

 

 Wijzigingen en evt. fouten voorbehouden

 

Arrangement relaxte start 2019

2019 goed beginnen? Dat kan bij SPAWellness Lomm. Een heerlijke dag vertoeven in onze sauna en dit combineren met een spa facial comfort, een heerlijke gezichtsbehandeling met het merk Utsukusy of een ontspanningsmassage. Van beide is de behandelduur 40 minuten

€ 59,50

Wijzigingen en evt. fouten voorbehouden.

Verjaardagsarrangement

Bij SPAWellness Lomm hebben wij een doorlopend verjaardagsarrangement opgesteld. Zo kunt u op uw verjaardag helemaal tot rust komen en optimaal genieten van een dagje wellness. Met het verjaardagsarrangement krijgt u, entree tot het wellnesscomplex i.c.m. een kopje koffie of thee en iets lekkers. Daarnaast krijgt u 25% korting op alle behandelingen.

Wilt u wel uw identiteitsbewijs ter controle meenemen?

Verjaardagsarrangement

Bij SPAWellness Lomm hebben wij een doorlopend verjaardagsarrangement opgesteld. Zo kunt u gedurende u verjaardag helemaal tot rust komen en optimaal genieten van een dagje wellness. Met het verjaardagsarrangement krijgt u entree tot het wellnesscomplex i.c.m. een kopje koffie of thee en iets lekkers. Daarnaast krijgt u 25% korting op alle behandelingen.