Bekijk onderstaand onze baden

Het zwembad ademt een rustgevende, zachte sfeer en heeft zowel een ruim binnen- als buitengedeelte. Het water heeft de aangename temperatuur van 30°C. Hier kunt u heerlijk bijkomen na een intense saunaronde.

Geniet van weldadig warm water van circa 37°C . Heerlijk om na een rondje sauna even plaats te nemen en bij te komen.

Het zwembad ademt een rustgevende, zachte sfeer en heeft zowel een ruim binnen- als buitengedeelte. Het water heeft de aangename temperatuur van 30°C. Hier kunt u heerlijk bijkomen na een intense saunaronde.

Bubbelen in de whirlpool is puur genieten. Bubbels activeren u bloedsomloop, ontspannen uw spieren en stimuleren uw huid. Temperatuur rond de 37°C. Een grote whirlpool binnen bij het zwembad, hier kunt u heerlijk relaxen in warm water terwijl de bubbels uw lichaam masseren.

In de koude zone is een dompelbad om na de warmte af te koelen in koud water. Voor de ervaren saunaganger een koud kunstje, voor de ander toch even doorbijten. De afkoeling zorgt ervoor dat u de warmte van een saunabad geleidelijk weer kwijt raakt. Voor een totale en goede afkoeling is het belangrijk dat u vooral ook met uw hoofd onder water gaat. Daarna volgt de beloning: u voelt zich totaal verfrist en topfit!

Een royale whirlpool buiten op het terras. U ademt de frisse buitenlucht in terwijl uw lichaam zich ontspant in het warme bubbelende water en ’s avonds kijkt u tijdens het bubbelen naar de sterren.

Geniet het hele jaar door van het onverwarmde zwembad midden in de tuin. Heerlijk verfrissend na een saunagang of het zonnebaden.

Het voetenbad is het begin van elke saunaronde. Het water in het voetenbad is 37°C. Het warme water stimuleert u bloedsomloop, de poriën van uw huid gaan al wat open staan en uw lichaam bereidt zich voor op de warmte die gaat volgen. Warme voeten zorgen er voor dat u sneller gaat transpireren.

Baden bij SPAWellness Lomm

Bij vakantiegevoel hoort vanzelfsprekend ook “water”.
SPAWellness Lomm heeft diverse baden, waaronder een binnen- buiten zwembad. Dit heerlijk verwarmde zwembad is ook in de winter heerlijk van temperatuur, zodat u het hele jaar door van dit zwembad kunt genieten! Naast lekker bijkletsen in het zwembad kunt u ook baantjes zwemmen.

Liever zwemmen in een zwembad waarbij de temperatuur bepaald wordt door de natuur? Ook dat kan bij SPAWellness Lomm. In de winter is het bad alleen geschikt voor de echte durfals. Vanuit het zwembad, kunt u de gehele tuin met ligweide overzien.

Lekker “bubbelen” dat kan zowel binnen als buiten in de Whirlpools. Laat de spieren lekker ontspannen, waardoor u nog meer relaxed wordt.

Het ultieme ontspannen in water is het Caldariumbad. U komt volledig tot rust al kijkend naar de berkentakken waar het zoute water langskabbelt.