Openingstijden

SPAWellness is geopend op:

Op oudjaarsdag 31 december zijn wij geopend tot 18 uur (tarief € 18,50 van 10.30 – 18.00 uur) Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten!

Vanwege het feit dat 1 januari de 1e woensdag van de maand is, en wij gesloten zijn. Hebben we Badkleding-mag-dag op woensdag 8 januari 2020

Maandag tot en met donderdag  en zondag van 10.30 uur tot 22.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot 23.00 uur

SPAWellness is alle dagen open voor gemengd publiek, badkleding is uitsluitend toegestaan tijdens de badkleding-mag-dag.

De badkleding mag dag is iedere 1e woensdag van de maand. (deze wordt per half jaar geëvalueerd)

Kinderen zijn bij ons op alle dagen van 10.30 uur tot 18.30 uur welkom mits zij in het bezit zijn van een zwemdiploma en zich uiteraard als “saunagast” gedragen. D.w.z. dat andere gasten geen overlast van hen mogen ondervinden. De normaal geldende huisregels zijn voor kinderen gelijk aan volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen € 15,50 voor de sauna entree. Op deze gereduceerde prijs worden geen extra kortingen verleend en deze prijs is niet geldig op badkleding-mag-dag.

Ook groepen zijn bij ons welkom, vanzelfsprekend geldt hiervoor hetzelfde: de andere saunagasten mogen hier geen overlast van ondervinden.

Graag laten we onze gasten optimaal genieten in een gezonde omgeving. Daarom hebben we voor onze rokers een overdekt rookpaviljoen gebouwd, in het pand en de tuin is het verder niet toegestaan te roken.
Onze sauna is niet volledig gelijkvloers, voor de kleed- en behandelruimtes moet u gebruik maken van een trap.